product background

Tester Mebel Kayu

  • Locking and latching mechanisms strength test for doors,flaps and roll-fronts

    Kunci kekiyatan mekanisme mekanisme kunci lan lawang kanggo lawang, tutup lan rol

    Kunci kekuwatan mekanisme mekanisme kunci lan kunci kanggo lawang, tutup lan gulung ngarep 1. Tujuan Mesin pengujian kekuatan bolt kunci digunakake kanggo nyoba kekuwatane kunci lan baut saka macem-macem lawang kalebu lawang geser, lawang loncat, lan lawang muter. Sawise tes rampung, biji sampel dibiji miturut tes. 2. Prinsip Teknikal Ndandani lengen push-pull ing arah 30 ° kanthi panel lawang, kontrol nilai gaya push-pull liwat silinder lan ...
  • Furniture fittings drawer slides durability tester for office desk

    Laci perlengkapan furnitur geser tester daya tahan kanggo mejo kantor

    Iki digunakake kanggo nyoba kemampuan laci daya tahan slideway. (Instrumen kasebut kudu dilebokake ing level sing stabil lan stabil kanggo nginstal posisi mesin supaya lancar.
  • Sofa seat surface and backrest repeatly load fatigue durability test by Intelligent dynamic robot

    Lumahing kursi sofa lan backrest bola-bali mbukak tes daya tahan lemes dening robot dinamis sing cerdas

    Lumahing kursi sofa lan backrest bola-bali tes daya tahan lemes dening robot dinamis sing cerdas 1. Tujuan Produk iki cocog kanggo nyoba kinerja bantalan beban berulang jangka panjang saka kursi sofa lan backrest. Produk iki ngenalake robot dinamis kanthi struktur awak manungsa, lan nggunakake gerakan senyawa loro poros sing didhukung servo kanggo simulasi gerakan duduk lan reclining awak manungsa, lan mbukak sofa kanthi beban sing cedhak karo kahanan asline kanggo nyoba paham ...
  • Gas spring piston rod cycle life test  through hign and low temperature storage tests

    Tes siklus siklus piston spring gas liwat tes panyimpenan suhu sing kurang lan kurang

    Papan Asal: Fujian, China Jeneng Merek: TST Model Model: TST-C1007 Daya: Standar Elektronik: QBT 2280-2016 Kecepatan tes: 10tim / menit Stroke tes: 60mm (0-80mm disetel) Suhu uji: ≤50 ℃ ( 0-50 ℃ diatur) Stasiun uji: 4 pcs utawa Dimensi sing disesuaikan: 1260 x 910 x 168 (mm) Bobot: aprox 500kg Deskripsi Produk TST-C1007 Gas spring piston rod spring test test urip liwat tes simpanan suhu kurang lan endhek Siklus spring gas panguji urip utamane tes ...
  • Wooden Furniture mechanics comprehensive tester-furniture performance test

    Tes performa tester-furnitur mekanik Mebel Kayu lengkap

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Fujian, Tiongkok Jeneng: Instrumen TST Nomer Model: TST-D010 Daya: Penggunaan Elektronik: Mekanik Perabot Kayu tester komprehensif, daya tahan lan dampak lan liya-liyane; aplikasi tes kinerja: meja, lemari, kursi lan kursi dll. nomer paten produk: silinder 201420595737.8: 5 pcs utawa luwih bisa disesuaikan kapasitas mbukak: akurasi 200kg: Statis: ± 0,1% Dinamis: 0-5% kacepetan tes: 5-40time ...
  • Coatings solvent resistance testing for composite panel

    Pelat tes resistensi pelarut kanggo panel komposit

    TST-C1058 Testosteron resistansi pelarut sing dirancang lan diprodhuksi miturut syarat standar GB / T17748-1999 kanggo panentu resistensi pelarut pelapis. Umume digunakake kanggo nemtokake resistensi pelarut lapisan panel komposit aluminium-plastik, lan uga bisa digunakake kanggo nemtokake resistensi pelarut lapisan lapisan substrat liyane sing padha. Instrumen kasebut nduweni struktur sing cukup. Kinerja sing dipercaya, operasi sederhana, ngetung otomatis ...
  • Guide rail starting force tester

    Pandhuan kanggo miwiti pasukan rel

    Penguji gaya wiwitan rel pandhuan cocog kanggo nyoba kahanan nyandhang rol pandhuan test lan gaya wiwitan instrumen. Penguji gaya wiwitan rel panuntun luwih maju tinimbang peralatan umum ing pasar babagan tampilan lan fungsi, lan akurasi tes luwih saka 40%. Model: TST-ZY1085 1. Prinsip kerja: Rel pandhuan dipimpin dening rod push-pull linkage kanggo geser kanthi frekuensi tartamtu lan bales ing permukaan ...
  • Dual-chamber gas analysis wood-based panels formaldehyde emission test chamber

    Analisis gas kamar ganda panel kayu adhedhasar panel uji emisi formaldehida

        TST-C1047F panel gas analisis ganda-panel panel adhedhasar panel uji emisi formaldehida Aplikasi 1-Cocog kanggo panentu cepet emisi formaldehida kanggo macem-macem bahan dekorasi kayata panel adhedhasar kayu, jubin kayu komposit 2- tester gas formaldehida, kanggo ndeteksi formaldehida lan zat liyane sing mbebayani, bisa dideteksi pelepasan formaldehida sajrone patang jam, kanthi presisi tinggi, karakteristik antiinterferensi sing kuat ....
  • Furniture drawer Sliding rail durability fatigue tester

    Laci furnitur Geser tester kekiatan ketahanan rel

    Deskripsi Produk TST-C1021 Laci furnitur tester lemes kekiatan rel Geser: Mesin iki cocog kanggo nyoba daya tahan slide laci sing dipasang ing perabotan. Sampeyan uga bisa ngeset nilai tenaga kanggo nindakake tes sing ngrusak lan ngukur push-drawer drawer. Mesin iki cocog kanggo nyoba lawang sing dipasang ing prabotan kanggo nggeser horisontal, kalebu struktur sing digawe saka gugus potongan lawang gabungan. 2-Princ ...
  • Cabinet door hinge durability tester for sliding door left and right open method

    Penguji daya tahan engsel lawang kabinet kanggo cara mbukak lawang ngusapake kiwa lan tengen

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, Jeneng Tiongkok Nomer Model Instrumen TST: Daya TST-C1039A: Panggunaan Liyane: bobot tes tahan lama nggeser engsel: dimensi 85kg: 1500x1000x1600mm ...
  • Office desk drawer and sliding door durability tester

    Laci mejo kantor lan tester daya tahan lawang

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Fujian, Tiongkok Jeneng: Instrumen TST Nomer Model: TST-C1039 Kekuwatan: Panggunaan Elektronik: Kecepatan uji tester furnitur: 0,25 ± 0,1m / s Stroke tes: 0-500mm Bobot laci: 4 ± 1kg, W: 560 ± 10mm, H: 140 ± 10mm Frekuensi tes: 6 ~ 15 kali / menit Nomer tes: 1 ~ 999999Tim Dimensi (WxDxH): 1600x1400x800mm (stasiun siji) Bobot lengkap (aprox): 100Kg Pasokan listrik: AC 220V 50Hz 5A laci tester daya tahan geser: sli ...
  • Flap-up door  hinged  slamming durability tester for cabinet furniture storage units

    Penguji ketahanan slamming lawang hinged-up kanggo unit panyimpenan furnitur kabinet

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Jeneng China Jeneng: Instrumen TST Nomer Model: TST-C1032S Daya: Panggunaan Liyane: standar tes daya tahan lawang tutup: GB / T 10357.5, sudut tes ISO7170: 0-130 derajat ...