Mekanik Kayu Kayu China tes tester perabotan lengkap perabotan Pabrik lan Pabrik | TST

Mekanik Kayu Kayu tes desain perabotan komprehensif

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TST-D010
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Mesin kayu-kayuan Kayu panguji komprehensif, kekiatan lan pengaruh tes uji coba
aplikasi:
meja, lemari, kursi lan bangku dll
Nomer paten:
201420595737.8
silinder:
5pcs utawa liyane bisa disesuaikan
kapasitas mbukak:
200kg
akurasi:
Static: ± 0.1% Dinamis: 0-5%
kacepetan tes:
5-40time / menit
cara kontrol:
Sistem intelijen TST Gelung tertutup
kesalahan pasukan:
ing ± 3N
tes kinerja perabotan:
tes kinerja perabotan
Katrangan Product

 

 

Mekanik Kayu Kayu tes desain perabotan komprehensif

 

Dianggo:
Cocog kanggo kulawarga, hotel, hotel, restoran lan papan liyane supaya nggunakake meja, lemari, kursi lan kurungan lan sapiturute omah rampung produk kanggo nemtokake kekiatan lan pengaruh lan tes tes kinerja. Aja kalebu tembok lan lemari aksesoris kabinèt tembok lan tembok,.

Standar: Mesin tes miturut desain standar lan pabrik standar GB / T10357. uga ketemu ISO / DIS lan standar internasional liyane.

 

Fitur Utama

1, desain, struktur cukup lan pigura sing apik
1-1. Kanthi model tradisional pigura kayu wesi, instrumen TST nggunakake pigura aloi aluminium kekuatan dhuwur (Gambar 1-1), kaku 30% luwih dhuwur tinimbang aluminium biasa, iki desain ing industri perabotan omah pancen unik.

TST-D010 Figu 1-1 Bingkai
ndeleng 1-2.Ing kabel kasebut, mesin nggunakake slot peteng (Gambar 1-1) + kabel trunking (Gambar 1-2), dibandhingake karo kabel mbukak tradisional, kabel slot peteng ora mung wajar lan kompak, nanging uga luwih apik, trunking mbantu nglindhungi kabel kanggo mesthekake operasi stabil instrumen kasebut.

TST-D010 Figu 1-2 Frame tampilan
1-3. Mesin sekrup sing digunakake ing meh 99,9% baja stainless steel murni, nanging ora sekrup plating biasa, tembok aluminium dilapis biru (ireng) (Gambar 1-2)

TST-D010 Figu 1-3
2.Pikir kaputusan dhuwur, akurasi materi akurasi.
2-1 Model iki nggunakake pigura aloi aluminium kekuatan dhuwur APS (Gambar 1-1), silinder FESTO (5) (Gambar 2-1), katup konversi presisi FESTO (5) (Gambar. 2-2), kabut minyak FESTO piranti pemisahan (5), chip sensor klip Jerman (5), katup solenoid FESTO (5 set), relay Jerman Snyder (limang set), Lenovo, bantalan balung NSK (4 set))

TST-D010 Figu 2-1 Silinder FESTO Jerman FESTO TST-D010 (Figu 2-2) Nilai konversi presisi FESTO
2-2 Dibandhingake karo model tradisional, TST-D010 Perabotan mesin pangujian mesin komprehensif kanthi mesin TST-D010. materi kanthi umur luwih dawa lan roto luwih stabil.
3. Kanthi riset lan pangembangan, paten sertifikasi
3-1Design paten, model kasebut duwe macem-macem paten desain, kalebu teknologi paten silinder (Gambar 3-1), dibandhingake karo model tradisional sing nyedhiyakake dhasar sing akurat, pangurangan swara meh 70 %

TST-D010 (Gamb. 3-1) Teknologi pethikan triaxial TST-D010 (
Gambar 3-2), saluran uji ndhuwur bisa dadi gerakan sumbu 3 ing sisih kiwa lan tengen, ngarep lan mburi, munggah lan mudhun ujar, sampeyan bisa nggawe papan ing jero ruangan, tesis apa wae meksa prabot apa wae sing bisa nggayuh standar tes, nyimpen manual manual, prasaja lan efisien.

TST-D010 (Figu 3-2) TST teknologi mobile triaxial
3-3 TST ngembangake papat teknologi penyesuaian saluran gabungan, terobosan teknologi iki kanggo entuk instrumen saluran test papat, mindhah kiwa lan tengen, silinder bisa munggah lan mudhun kanthi otomatis. onrush ing ngarep lan mburi, sudut pasukan bisa diatur ing kisaran, (Gambar 3-4) ngeculake sekrup tetep supaya bisa manual kanthi manual.

TST-D010 (Figu 3-3) TST patang teknologi penyesuaian saluran gabungan
TST-D010 (Figu 3-4) TST papat teknologi penyesuaian saluran gabungan

Operasi 4.Electronik, kontrol cerdas,
tampilan Cina / Inggris sing 4-1
sistem kontrol kesalahan TFL darmabakti 4-2 TST, nyambungake saben set chip cerdas ing jero silinder, bisa Utang silinder ngawasi nyata lan umpan balik menyang komputer, kesalahan kekuwatan sing dikendhaleni ing ± 3N.

TST-D010 (Figu 4-1) Sistem operasi cerdas TIGA
4-3 Tes kalebu data operasi bisa dicithak nganggo printer (printer kudu reprovision).
Fungsi weker cerdas 4-4, ora normal lan sawise tes bakal dadi weker cerdas kanthi otomatis
4-5 Nomer tes 0-999999 bisa dadi sewenang-wenang kanggo nyetel, mati otomatis sawise tekan nomer sing disetel, mandheg separo utawa gagal daya kanthi otomatis ngirit tes asil.

5. Desain, operasi lan perawatan pangguna sing gampang digunakake
5-1 Piranti dhasar kanthi baffle baja tahan karat 12cm (Gambar 5-1), bisa didandani kanthi dawa lan ambane perabot sing ana ing standar tes.

TST-D010F (Figu 5-1)
Parameter Teknisi
1.
Ukuran kuantum
3. Ketepatan sel sel: 1/10000
4. Ketepatan tes: Static: ± 0,1% Dinamis: 0-5%
5. stroke gerakan: Magnet bisa ditemtokake sewenang-wenang ing stroke silinder
6. Cara kontrol: Sistem intelijen TST Kontrol gelung tertutup, kontrol
kekuwatan
8. Saben wektu ngaso gerak: 0-30S bisa sewenang-wenang ditetepake
9. Wektu tes: 0-9999 bisa sewenang-wenang nyetel
10 10. Cara uji
multi-silinder uji tes
silinder tunggal statik
11. metode setelan: setelan komputer
12. metode mandeg: conto tes rusak, tekan pangaturan wektu, tekanan sekitar sithik, aja tekan regane setelan lan watesan stroke bakal mateni otomatis
13: Asil tes tampilan: Digital otomatis lan kurva tampilan
14. Sumber udara: luwih saka 7kgf / cm ^ 2 stabil sumber udhara.
15: Daya: AC220V 2.6A

 

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 

Sertifikasi

SO9001 / 2008

Sertifikat paten

 

Kemasan & Pengiriman

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita