China Wallpaper Washability Tester lan tes sing bisa dicopot kanggo pangukuran karusakan ing Pabrik lan Pabrik | TST

Pangirasan Wallpaper Tes lan uji sing bisa dicopot kanggo pangukuran karusakan katon

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TD005
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Tes tembok cuci kertas tembok, tes tembok cuci kertas
Standar:
QB / T 3805, QB / T 4034
Ukuran endhung geseran:
50mmx29mm
Ukuran spesimen:
300mmx150mm
Kacepetan gesekan:
30 lan 120 kaping bisa dikonversi
Panguji wallpaper cuci
tester sing bisa dipasang, uji Wallpaper
Katrangan Product

ngiklanake

Pangirasan Wallpaper Tes lan uji sing bisa dicopot kanggo pangukuran karusakan katon

 

 

Aplikasi:

 

Tekanan sampel ing piring tekanan, kanthi cairan sabun 30ml ing sampel, mula tes gesekan. Sawise rampung tes gesekan, gunakake conto sing kudu dibasuh, coba tesis conto wetting bisa ndeleng jejak karusakan, oven 105 ± 2 ℃ pengeringan 4min, lan banjur njupuk conto loro langkah-langkah ing ndhuwur, komprehensif akhir pambiji bisa ditrapake ngumbah.

 

Standar

 

QB / T 3805 <wallpaper> Lampiran D saka tes sing dipasang adesif, Lampiran E washability

QB / T 3805-1999 <Pintonan PVC >

 

Spesifikasi Teknis

 

Ukuran endhung gesekan 50mmx29mm
Ukuran spesimen 300mmx150mm
Kepala gesekan tes sing bisa dicopot Bobot gesekan total lan busa poliuretana fleksibel 100 ± 5g
Kepala gesekan tes sirah Bobot gesekan lan bobot awak yaiku 550 ± l0g
Kepala gesekan tes kepala Ukuran bobot kepala lan sikat 600 ± l0g
Nglawan 0-999999 bisa ditetepake
Kacepetan gesekan 30 lan 120 kaping bisa dikonversi
Bobot 40kg
Pasokan tenaga  AC 220V 50Hz
Ukuran 450x350x420mm

 

 

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

3.jpg

bengkel.jpgS8V5E (CI_66% (U`7A8_7.jpg

Sertifikasi

Kemasan & Pengiriman

1.jpg4.jpg

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819

skype: claire.tst

situs web: www.tstchina.cn

                              Bali menyang Halaman Web Kita →


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita