Alat Sepatu kalis air Dinamis China Pabrik lan Pabrik | TST

Penguji bahan anti banyu Dinamis

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TX012A
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Alat Tes Kulit, mesin tes kulit

 

 

TX012A  Leather Dynamic Waterproof Tester

 

Kulit, kulit sintetis, kain nganggo banyu ing pinggiran. 

njupuk spesimen tartamtu  kanggo nyoba resistensi seng nembus

 

 

Bobot

48kg
 

Ukuran

L W H
500mm 420mm 390mm
 

Standar

ASTM-D2099 , SATRA PM34 , GB / T22890
 

Konfigurasi standar

Tester Dinamis Waterproff TX012A Kulit

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita