Bahan glametan Keamanan China ing kaca gulung bal tester tempered kaca lan Pabrik | TST

Materi glazing safety ing tester ball ball tempered bangunan

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
TST
Nomer Model:
BL5520
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Selehake Tester
cara standar:
GB15763.2-2005
Cara kontrol Drop:
DC elektromagnet
Cara kontrol:
PLC
Dhuwur gulung:
0-1400mm
Spesi bal baja:
63.5mm, 1040g, 2pcs
area ruang pamriksan:
670mmx660mm
nyelehake panguji bola:
tester resistensi kaca, tes test

Katrangan Product

 

Materi glazing safety ing tester ball ball tempered bangunan 

 

1.Gunakake

Ditrapake kanggo keramik, akrilik, watu, gelas lan bahan liyane kanggo uji daya tahan. 

2.Princhi

Ing kahanan suhu normal, panggunaan diameter 63.5mm (jisim kira-kira 1040g) bal baja lumahing permukaan sing diluncurake kanthi jarak 1000mm saka ndhuwur permukaan sampel menyang musim gugur gratis, titik dampak kudu ana ing 25mm saka pusat sampel . Efek saben spesimen kasebut diwatesi mung siji wektu kanggo mriksa manawa rusak.

3. Fitur instrumen:

3.1 Dhuwur gulung bisa luwes lan bisa diwilang kanthi otomatis sawise dhuwur sampel input, bisa ditindakake ing tes pangaruh duwur sing beda.

3.2, Komponen utama kinerja dipercaya mesin, kanthi lampiran gulung standar, tes kasebut bisa akurat lan efektif.

3.3, Piranti gampang, asil tes jelas.

 

 

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 

Sertifikasi

 

Kemasan & Pengiriman

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

 

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

 

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

 

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

 

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

 

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

 

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

 

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

 

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

 

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

 

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819

skype: claire.tst

situs web: www.tstchina.cn

                              Bali menyang Halaman Web Kita →


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita