Tulang Kripik Tester / Edge Crush Tester / Pabrik Ujian Crat Flat | TST

Tester Crush Tester / Edge Crush Tester / Tes Crush Flat

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TF005
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Tes kertas & karton crush, Paper & karton & test board board corrugarted
Standar:
TAPPI-T472, JIS-P8126
Fungsi:
remuk warata, kerak pinggiran, kekuwatan ikatan, ring crush
Kapasitas:
200 kgf
Resolusi:
1 / 10,000
Akurasi:
± 1%
Tekan platen:
105 × 105 mm
Jarak platen jarak:
150 mm
penguji
tester kekuatan papan, tes karton

 

 

Katrangan Product

 

 

TF005 Ring Crush Tester Edge / Flat Crush antara kertas lan papan

 

Aplikasi

 

Instrumen kasebut nggunakake sistem kontrol cerdas mikrokomputer selaras Miturut syarat tes kanggo ngrampungake kabeh dulur uji item kanthi otomatis.

 

Mikrokomputer ganti tunggal mikrocoran motor kanggo ngowahi arah drive nut skru sing bakal digayuh

ngisor platen mundhak mudhun lan mudhun. Kangge, atur saklar pengayoman watesan wates perjalanan sajrone lelungan

sawetara kanggo nglindhungi sensor tekanan. Sistem liwat sensor tekanan tliti sing dhuwur kanggo ngukur meksa pucuk kanggo njaga lan

nyimpen, uga bisa statistik data eksperimen saka pirang-pirang conto ing grup sing padha, sing makarya spesimen klompok sing padha 

maksimal, minimal, rata-rata, panyimpangan standar lan koefisien variasi, data kasebut disimpen ing memori data, lan 

nampilake data nganggo LCD. Kajaba iku, instrumen kasebut uga nduweni fungsi cetak: nyithak data statistik sing diuji 

conto miturut syarat pelapor eksperimen 

 

Pangukuran macem-macem:

 

ngadopsi sensor tekanan tinggi tliti, ngukur kertas lan karton ring kringet, kekuwatan kranjang, kranjang rata

kekuwatan (karton beralun), kekuwatan kulit (papan beralun), lan inti tabung kertas ketahanan rata sing rata;

standar beda bisa ngganti macem-macem campuran kanggo nggawe tes sing beda.

 

Setelan spasi sing dipasang

 

motor stepper sing diimpor, nggawe jarak plate bisa disetel kanthi sewenang-wenang, tanpa nganggo lelungan 

ngalih, gumantung tombol kanggo nyetel jarak plato.

 

 

Metode standar

 

TAPPI-T472 JIS-P8126

 

 

Milih Fungsi

 

Flat crush, pinggiran crush, kekuatan ikatan, kekuwatan kringet

 

 

 

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 

Sertifikasi

 

Kemasan & Pengiriman

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819

skype: claire.tst

situs web: www.tstchina.cn


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita