Mesin Oven Kimia Pangatusan Kimia kanggo Pabrik lan Pabrik Laboratorium | TST

Mesin Oven Pengeringan Kimia sing Asil kanggo Laboratorium

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
TST mesin oven bahan kimia
Nomer Model:
Mesin oven kimia sing akurat
Daya:
manual
Dianggo:
Alat Tes Tekstil, Mesin oven kimia sing akurat
standar:
AATCC

 

 

Katrangan Product

 

Mesin oven kimia sing akurat

 

1. Spesifikasi

 

Precision Oven kaperang dadi  rong perangkat, piranti kanthi cepet-cepet lan kringet. Alat iki digunakake kanggo nemtokake cepet warna kanthi banyu lan kringet tekstil. Disedhiyakake 2 pigura stainless steel saben kapasitas 21 conto 10cm x 4cm sing dipasang ing antarane piring akrilik. Loading bobot kanggo standar BS, ISO lan AATCC uga kalebu. Intubator listrik dibutuhake.

Peralatan uji coba kanggo proses pewarnaan Kit Perspirometer

 

2. APLIKASI
ISO 105 E01 JIS L0847, 0848 AATCC 15, 106, 107, 165

 

3. SPESIFIKASI
(1) Nimbang bobot 50N utawa 10 lb
(2) Plate Acrylic lan nomer 60x115mm 20pcs
(3) Suhu lan akurasi suhu suhu-90degree (+ -) 2degree
(4) Wektu kerja 0-99h (bisa diprogram)
(5 ) Ukuran kamar 308 x 330 x 300 mm (L x W x H)
(6) Cacah bobote: 3.63kg (8LB) / Bobot cacah: 4,08kg (9LB)
(7) Bobot laminate: 0.90kg (2LB)

 

4. CIRI
(1) Bisa garing macem-macem kain
(2) Kontrol otomatis lan pangatusan otomatis
(3) Bakal menehi sinyal kanthi otomatis yen rampung
(4) Gampang dienggo
(5) Jendhela gedhe kanggo dideleng sajrone operasi
(6) Struktur langsing lan kompak , ngirit ruangan

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 

Sertifikasi

 

Kemasan & Pengiriman

 

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

 

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

 

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

 

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

 

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

 

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

 

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

 

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

 

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

 

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

 

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-13799540670

skype: nina2444264356

                              Bali menyang Halaman Web Kita →


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita