Mesin Pengujian Impak Impen China Paket lan Pabrik | TST

Mesin Pengujian Impak Paket

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TF027
Daya:
Liyane
Dianggo:
test impact paket
cara standar:
ISO2244
bobot spesimen:
100-200kg
Plane cenderung menyang sudut vertikal:
0 ° ± 1 °
Dawa geser maksimal (mm):
2000
Ukuran spesimen uji coba (mm):
2000 * 2000 * 2000
Ukuran panel efek (mm):
2000 * 2300 (W * H) (disesuaikan)
Kesan kacepetan efek (m / s):
1,39 ~ 2.42
Kesalahan kecepatan kesan:
5 ± 5% ± 5% (kalebu kacepetan)
Mesin Pengujian Impak Paket:
paket kepekso Impact Test Machine
Katrangan Product

 

 

 

Mesin test dampak lfclass TF027, sing bisa niru paket lan wadhah kemasan, dampak horisontal lan tabrakan nalika transportasi, bisa digunakake minangka lembaga riset ilmiah, perguruan tinggi lan universitas, pusat pengujian teknologi kemasan, tanduran pabrik bahan bungkus, perdagangan manca, transportasi lan liya-liyane departemen. Peralatan uji umum kanggo pengaruh sing cenderung.

 

Prinsip tes: Nggunakake prinsip yen energi potensial obyek kasebut diowahi dadi energi kinetik, nalika paket bebas geser nganti pungkasan miturut posisi sing wis ditemtokake, kacepetan dampak tartamtu dipikolehi tabrakan karo plat kesan serenik menyang arah kacepetan kanggo nggayuh tujuan tes sing wis ditemtokake.

 

Parameter Teknikal:

Bobot spesimen maksimal (kg) 100 ~ 200
Panjang slide (mm) 2000
Ukuran spesimen uji coba (mm) 2000 * 2000 * 2000
Ukuran panel efek (mm) 2000 * 2300 (W * H) (disesuaikan)
Kesan kacepetan efek (m / s) 1,39 ~ 2.42
Kesalahan kecepatan kesan ≤±5 ± 5% (kalebu kacepetan)
Bobot lengkap Aprox 2000Kg
Kuwasa 0,4Kw
Ukuran asing (mm) (W * D * H) 8000 * 1600 * 2200
Standar ISO2244
  Plane condong ing pojok vertikal 10 ° ± 1°

 

 

 

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 

Sertifikasi

 

Kemasan & Pengiriman

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819 

skype: claire.tst

situs web: www.tstchina.cn, www.tstfj.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita