product background

tes perabot kantor lan ruangan

  • Bed surface and Chair seat impact test by sandbag or impactor

    Tes pengaruh permukaan kursi lan Kursi kanthi tas pasir utawa impactor

    Tes pengaruh lumahing TST-C1036B lan kursi pengaruh kursi dening tas pasir utawa impactor 1. Tujuan Penguji iki cocog kanggo tes pengaruh amben, mebel, kursi lan prabotan bangku saka macem-macem mebel sing digunakake ing omah, hotel, hotel, restoran lan acara liyane. Iki ora ditrapake kanggo kursi putar, kursi bocah, lan kursi lan kursi sing digawe saka keramik, rotan lan willow. 2. Prinsip Teknikal Panguji iki nggambarake tes kekuatan utawa ketahanan furnitur ...
  • Locking and latching mechanisms durability testing machine-bolt fatigue test

    Mekanisme ngunci lan ngunci daya tahan tes tes lemes-mesin

    TST-C2066 Mekanisme pengujian lan pengetasan kekiatan tes mesin-samberan tes keletihan 1. Tujuan Mesin uji coba daya tahan mekanisme pengunci lan penutupan digunakake kanggo pamriksan produk rampung pabrik kunci utawa baut kluwarga lan kantor saben dinane, lan nyoba kekiatan kunci lan baut. Sawise tes bola-bali dirampungake, biji sampel dievaluasi miturut tes. 2. Prinsip Teknis Liwat piranti aplikasi pasukan rotary, pola (kunci) yaiku ...
  • Chair Stability Tester for lounge, bench,cabinet furniture

    Kursi Stabilitas Kursi kanggo kamar, bangku, prabotan kabinet

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng Merk: Instrumen TST Nomer Model: TSE J2102 Daya: Penggunaan Elektronik: Penguji furnitur, uji stabilitas kursi kursi Aplikasi: kursi, bangku, kabinet, kapasitas muat ruang tunggu: ...
  • Child stroller dynamic durability tester -wheeled child conveyance/pushchair testing machine

    Penguji daya tahan dinamis kereta dorong bocah - mesin uji koneksi bocah / kursi roda

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Fujian, China Jeneng Merk: Instrumen TST Nomer Model: TST-R105 Daya: Metode Standar Elektronik: GB14748-2006 Stasiun uji: stasiun dobel Kecepatan tes: 0-10km / jam ...
  • ISO8270 Doorsets-soft heavy body impact test by sandbag

    Tes pengaruh awak berat berat ISO8270 Doorset kanthi tas pasir

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng: TST Model Model: TST-J2045 Daya: Penggunaan elektronik: standar tes lemari: metode kontrol ISO8270: kontrol elektromagnetik ...
  • Baby walker impact tester for seat and frame structure strength

    Penguji pengaruh walker bayi kanggo kekuwatan struktur kursi lan bingkai

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng Merek: Instrumen TST Nomer Model: TW052 Daya: Metode Standar Elektronik: GB14749-2006 5.12 Dhuwur pengaruh: Maks 280mm Kecepatan pengaruh: 20time / mnt, adjustab ...
  • Gas spring durability tester for car boot pop-up device

    Penguji daya tahan spring gas kanggo piranti pop-up boot mobil

    Papan Asal: Fujian, China Jeneng Merek: Instrumen TST Nomer Model: TST-QTH1001 Daya: Kapasitas elektronik: kiwa: 1000N, tengen: stroke silinder 5000N: kiwa: 650mm, tengen: metode input kacepetan 320mm: kacepetan tes setelan manual: kiwa :: 0-6time / min, tengen: 0-10time / min test stroke: piranti proteksi set input manual: Proteksi watesan, proteksi perjalanan, proteksi wektu, dimensi: 800 * 940 * Bobot 1680cm: 150 kg udara souncing: luwih saka 7Kgf / cm2 sumber udara stabil Deskripsi Produk ...
  • Office furniture Chair and Chaise-Longue Seat&Back Combined Durability and Leg Static Load Tester

    Kursi mebel kantor lan Kursi Chaise-Longue & Durabilitas Gabungan Bali lan Tester Beban Statis Kaki

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Fujian, China Jeneng: Instrumen TST Nomer Model: TST-C1043-1 Daya: Penggunaan Elektronik: Uji daya tahan kursi Metode standar: BIFMA 5.1; ASTM F 1988; EN 1728: 2013 Kapasitas ngemot kursi: ...
  • Swing suspension connector durability tester

    Panguji daya tahan konektor suspensi ayunan

    TST-Q1023 Ayunan konektor suspensi daya tahan urip tester urip konektor ayunan cocok kanggo nyelehake beban tes sing pas ing permukaan kursi sing wis dites. Piranti kasebut ngayunake piranti penundaan kanthi sudut sing ditemtokake kanggo sawetara siklus tartamtu kanggo nemtokake konektor suspensi longgar utawa rusak struktural. 1. Prinsip kerja: Instal bagean prewangan lan konektor suspensi ing peralatan tes sing ditemtokake, priksa manawa sumbu rotasi ...
  • Office chair pull-back fatigue tester-Tilt Mechanism Test

    Kursi kantor tester lemes-tes tes Miring

    Kursi kantor TST-J2103A narik maneh tes tes mekanik-Mekanisme Kemiringan Cocog kanggo tes ketahanan miring mburi kursi kerja sing digunakake ing kantor, ruang konferensi lan acara liyane. Kursi kanggo tujuan sing padha ing acara liyane uga bisa dileksanakake kanthi referensi. 1. Prinsip kerja: Selehake beban massa tartamtu ing permukaan kursi kanggo muter mekanisme miring mburi kanthi bola-bali kanggo nyoba daya tahan mekanisme miring kursi kantor. 2. Miturut t ...
  • Mobile desk push-pull automatic tester

    Meja tester push-pull meja otomatis

    Test-ZY1005 Mobile tester push-pull otomatis utamane nyoba pangowahan nilai gaya tampilan tabel push-pull kanthi kacepetan tartamtu sajrone proses push-pull, supaya bisa milih manawa sampel kasebut memenuhi syarat standar. 1. Prinsip kerja: Liwat piranti nyedhot cangkir sedhot alus, lumahing sampel di sedot lan didorong lan ditarik kanthi kacepetan sing ditemtokake kanggo tes gerakan push-pull. Owah-owahan nilai pasukan sajrone proses push-pull diawasi ...
  • Children’s furniture anti-drag durability testing machine

    Mesin uji tahan lama anti-drag furnitur bocah

    TST-C3036 Mesin uji tahan lama anti-drag anak 1. Sing cocog kanggo nyoba kemampuan perabotan bocah kanggo nyegah detasemen. (Instrumen iki dikembangake khusus lan diproduksi dening instrumen TST kanggo nggunakake perabotan bocah kanthi aman) 2. Prinsip: Mesin pengujian iki simulasi kemampuan anti-detasemen perabotan bocah ing kahanan panggunaan saben dinane. 3. Miturut standar: Mesin uji iki digawe ...
  • Integral cabinet door opening and closing durability tester

    Bukaan lawang kabinet integral lan tester daya tahan pungkasan

     TST-C1039D pambuka lawang integral lan panguji daya tahan pungkasan cocok kanggo kekiatan (yaiku kekuwatan nalika nggunakake bola-bali lan kondisi pemuatan bola-bali) saka produk rampung kabinet kanggo simulasi panggunaan furnitur normal saben dina saben dinane. Cocog kanggo kabeh jinis furnitur kabinet sing digunakake ing omah, hotel, restoran lan acara liyane. Ora cocog kanggo ndandani lemari ing tembok kayata lemari tembok lan lemari sing digantung. 1. Prinsip kerja: Sambungake rampung ...
  • Bunk beds footrest impact tester  for dometic use

    Penguji amparan amben sikil kanggo panguji sikil dometik

    Awak utama tester dampak sikil sikil amben digawe saka profil aluminium kekuatan APS, tembok aluminium ditutup nganggo tali karet ireng; profil aluminium ing sekitar awak utama disambungake karo kode sudhut stabilitas dhuwur, lan peralatan kasebut dilengkapi struktur dhukungan independen lan pelat basis bingkai; sisih ngisor pigura Dilengkapi kastor, dhukungan kasebut tetep, trep lan fleksibel kanggo dipindhah, gampang diatur, lan beban abot. Sanalika, duwe func ...
  • Furniture cabinet caster durability tester

    Penguji ketahanan caster kabinet furnitur

    Mesin pengujian timbal balik kabinet digunakake kanggo kabeh lemari kanthi kastor utawa rodha kursi kanggo ngevaluasi kemampuan kastor lan lemari meja kanggo tahan nyandhang penet amarga gerakan ngarep lan mburi kabinet meja. 1. Prinsip kerja: Mesin iki digunakake kanggo ngevaluasi kekiatan lan tahan resisten saka kabinet lan sikil kabinet. Bobot tetep ditrapake kanthi vertikal lan males kanthi kacepetan sing tetep. Mesin stroke, kacepetan lan kaping bisa ...
  • Gas spring piston rod cycle life test  through hign and low temperature storage tests

    Tes urip siklus piston spring gas liwat tes panyimpenan suhu sing kurang lan kurang

    Tes urip siklus piston batang gas spring liwat tes panyimpenan suhu sing murah lan kurang, tes urip siklus Spring spring, Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Fujian, China Jeneng Merek: Instrumen TST Nomer Model: TST-QTH1001 Daya: Panggunaan Elektronik: tes daya tahan musim semi kapasitas: kiwa: 1000N, tengen: stroke silinder 5000N: kiwa: 650mm, tengen: metode input kacepetan 320mm: kacepetan tes setting manual: kiwa :: 0-6time / menit, tengen: 0-10time / min test stroke: input manual. ..
  • Office Furniture Caster Durability Test for Pedestal Base Chair

    Tes Ketahanan Caster Perabot Kantor kanggo Kursi Dasar Alas

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng: Instrumen TST Nomer Model: TST-C1025 Daya: Standar Elektronik: EN1335, ANSI / BIFMA X5.1 Frekuensi tes: 8 ~ 12 kali / menit Stroke Tes: 100-780mm .. .
  • BIFMA X5.1 Office Chair Backrest Tilting Durability Tester-fatigue test

    BIFMA X5.1 Kursi Kantor Backrest Tilting Durability Tester-lemes test

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng Merek: Instrumen TST Nomer Model: TST-C1027 Daya: Panggunaan Elektronik: pengatur sandaran kursi penguji cara Standar: ANSI / BIFMA X5.1, EN1335 sudut miring sandaran: ...
  • Office furniture Chair seat and back rest combined testing machine-chair fatigue test

    Kursi kursi kantor mebel lan istirahat mburi tes tes lemes mesin-kursi

    Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng: Instrumen TST Nomer Model: TST-C1043 Daya: Metode Standar Elektronik: BS EN 1335/32008 7.3.1 D / G, EN1728: 2000 Kapasitas memuat kursi: Max 2000N Backrest kapasitas: Dhuwur Kursi 2000N: 150 ~ 700mm Frekuensi momen: Kurang saka 20time / min Sumber Udara: 5 ~ 7kgf / cm2 pasokan listrik: 220V 50HA 5A Bobot: 500kg Dimensi: 140x140x200cm mesin uji kursi: daya tahan ...
  • Office chair arm fatigue test-armrest durability tester

    Penguji kekeselen lengen kursi kantor

    Ringkesan Rincian Cepet Papan Asal: Fujian, China Jeneng: Instrumen TST Nomer Model: TST-C1026 Daya: Metode Standar Elektronik: ANSI / BIFMA X5.1, BS EN1335, BS EN1728 Sudut kekuwatan sing ditrapake: 10 derajat Jangkauan maksimal saka kekuwatan sensor nilai: Sumber Udara 2000N: 5 ~ 7kgf / cm2 Akurasi: 0,02% FS Kacepetan tes: 10 nganti 30 denyut / min Silinder sing bisa disetel: TN20 * 100 tes kelelahan tangan bar ganda: tester daya tahan tangan, tes daya tahan lemes ...