Ing taun-taun pungkasan, industri perabotan kantor China berkembang kanthi apik.

Ing taun-taun pungkasan, industri perabotan kantor China berkembang kanthi apik. Nalika pangembangan perabot kantor kanthi cepet, kualitas produk uga dadi masalah sing ora bisa ditolak lewat. Mula, manufaktur perabot asring milih peralatan penguji prabot profesional minangka produk dhewe. Minangka salah sawijining produsen profesional piranti kanggo uji coba perabotan ing China, TST Instrument (Fujian) Co, Ltd disenengi dening perusahaan ing saindenging negara. Iki wis narik akeh perusahaan kanggo ngunjungi tanduran produksi kanggo pemeriksaa lapangan, lan nggawe pondasi sing apik kanggo kerja sama. Yayasan, dadi apa sebab kenapa TST Instrumen wis narik kawigatosan lan kepenginan kabeh wong?

babagan

Alasan kanggo milih instrumen TST:

1. Pribadhi:

Disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan, saka bagean cilik nganti katon warna, standar, bisa disesuaikan kanggo para pelanggan, ngidini sampeyan nggunakake dhuwit paling murah kanggo tuku peralatan uji coba sing paling migunani lan praktis.

Teknologi canggih

Adhedhasar pencernaan lan nyerep teknologi produksi maju internasional, TST Instrument (Fujian) Co, Ltd kanthi wani ngetrapake, meksa pembaharuan, lan ngupayakake nggawe, lan ngetrapake konsep internasional sing paling maju kanggo produksi, lan ngasilake produk anyar karo Cina karakteristik.

3. Tim ahli:

TST nglumpukake profesional ing desain perangkat lunak, mekanika, tekanan minyak, tekanan uap, elektronik, mesin listrik, lan R&D, jaminan kualitas, manajemen urip, lan nyoba entuk informasi nyata-nyata lan ngembangake produk lan layanan sing unggul.

4. Layanan lan dodolan sawise:

Piranti pangujian sing dikembangake dening perusahaan kita duwe teknologi canggih, struktur kompleks lan integrasi sing dhuwur, lan komponen inti digabungake karo komponen tes tliti peringkat tinggi internasional. Umumé, unit ndandani pihak katelu ora duwe kemampuan pangopènan lan ndandani, lan pandhuan aplikasi, peralatan ngatasi lan ndandani mung bisa ditindakake perusahaan. Ngandhingake tim sales pungkasan lan sistem pengajuan proses lengkap lan manajemen pangopènan sing dikendhaleni, instrumen TST nyedhiyakake pangguna sawise layanan sales pas wektune, wicaksana lan sampurna miturut prinsip non-profit.

5. Nilai inti kita:

Pelanggan dhisik: panjaluk pelanggan yaiku arah upaya lan layanan kita.

Kauntungan kualitas: Pengalaman sing ngluwihi pangarepan pelanggan yaiku tujuan kita.

Titah regane: tansah setya menyang dandan pelanggan lan perusahaan sing terus-terusan.

Rincian bisnis: rincian nemtokake sukses utawa gagal, lan rincian bisnis minangka jaminan sukses.


Wektu kirim: Mar-19-2020