Mesin tilas gabungan China kanggo mesin tahan, dhuwur, tegas lan peralatan tes kasur-kasur ujung mesin Tukang lan Pabrik | TST

Kasur tes mesin gabung kanggo kekiatan roller, dhuwur, kukuh lan peralatan tes ujung daya kasur

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TST-C1031
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Tes kinerja gabungan
Standar:
ASTM F1566, BS EN 1957, QB / T 10357
level atose:
1-5 tingkat atose, 6-10 alus
Kacepetan Pangukuran:
90 ± 1mm ​​/ min
stroke test maksim:
2300mm
Daya Sumber:
AC 380V 6A
kapasitas roller:
1400 ± 7N
spesifikasi roller:
240 ± 10Lb (109 ± 4.5kg), dawane: 36 ± 3in (915 ± 75mm)
kacepetan tes:
BS EN: 16 ± 2 siklus / min
peralatan tes kasur:
peralatan laboratorium kasur, tes kekuwatan roller tilam

 

 

 

Katrangan Product

 

 

 TST-C1031 Mesin kasur gabungan kanggo kekiatan roller, dhuwur, tegas lan peralatan tes kasur-kasur ujung tekanan

 

 

1-Panganggone

Mesin kasebut cocog kanggo ngevaluasi kasur / kekerasan lemes lan tes test tahan tahan.

 

 

2-Prinsip

Alat iki nggunakake roller silinder utawa hexagonal kanggo ngetrapake beban bola-bali ing bagean-bagean tes saka kasur horisontal, kanggo nyoba kapasitas kasur ing loading bola-bali kanthi dawa; lan nganggo cakram diameter 355mm kanggo meksa telung titik ing kasur menyang. nemtokake kerasa kasur (total 10 tingkat, tingkat 1-5 atose, 6-10 alus)

 

 

3-miturut Standard

 BS EN 1957 lan ASTM F1566-99 Bagean 7.

 

Parameter 4-Utama

 

1-Roller: roda beban heksagonal ngetrapake 1400 ± 7N ing kasur,

2-Ukuran pad ukuran dhuwur: tingkat lan silinder lancar lan kaku , materi plastik POM sing dhuwur 

Lumahing pad padhang 3-Software / atose padhang, diameter 355mm silinder digawe saka plastik POM sing dhuwur 

4-Kecepatan sing mlaku 90 ± 1 mm / min nalika piranti ukur dhuwur lan hardmess ing loading lan mbukak

Piranti ngukur 5 atose lan atose bisa ngukur kanthi otomatis total beban, gaweyan dhuwur yaiku ± 0.5mm, beban gaweyan yaiku 1 1N

 

Spesifikasi teknis piranti

 

1-  elegant appearance, all hidden wiring, greatly improving the security against the risk of leakage and any power system.

2-   gantry mechanical structure, the use of high-precision servo motor,increase the use life and accuracy of test data.

3-   Low-noise high-precision ball screw and linear guide as transmission parts, improving the overall mechanical strength and stiffness, effectively reduce operating noise,roller load the used of sliding bearings to free load, loading force closer to the standard requirements

4-    Edge load module  through the servo motor to drive load pad free movement up and down,using the load block+linear sliding bearing free load,inear bearings rolling friction (friction coefficient: 0.002), ensure the accuracy of loading force to meet with standard requirements.

5-     Height,length and width is adjustable to fit different sie of mattress specimen

6-     Adopt TST intelligent software,operation control is easy,test program will be auto-completed,and display the specimen harndess value(H),hardness level(HS),and record the operation state.

 


 

 

 

 

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.




 

 

Sertifikasi
 


 

 

Kemasan & Pengiriman



 

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

 

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

 

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

 

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

 

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

 

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

 

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

 

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

 

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

 

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

 

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819 

skype: claire.tst

situs web: www.tstchina.cn, www.tstfj.com

                         

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita