China Gedhe Simulasi Pengiriman Tabel Pengilangan lan Pabrik Ganti | TST

Tabel getar transportasi Simulasi Gedhe

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TF103
Daya:
Liyane
Dianggo:
Tes transportasi kertas, Tes transportasi kertas Paket
Bobot:
300KG
Ukuran:
2000x1800x850mm
Standar:
EN, ANSI, UL, ASTM, ISTA

TF1044 vibrating table

.

U SAGE:  this machine is suitable kanggo  test packaging products withstand vibration performance,

 kanggo nyedhiyakake dhasar kanggo produk sing luwih apik supaya ora ilang karusakan amarga transportasi ,

dimensi bisa disesuaikan kanggo pangguna ngasilake.

 

 

Bobot

300kg
 

Ukuran

(L) (W) (H)
2000mm 1800mm 850mm
 

Standar

EN, ANSI, UL, ASTM, ISTA
 

Konfigurasi standar

 panel kontrol 

 

 

 

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita