China Kertas ISO535 Kobb lan tester penyerapan banyu banyu Pabrik lan Pabrik | TST

ISO535 Cobb Paper lan tester penyerapan banyu banyu

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TST-C1027
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Instrumen Pengujian Kertas
cara standar:
ISO535, QB / T1668
Wilayah tes:
100 ± 0.2cm2
ukuran spesimen:
diameteripun 125mm
Tes konsumsi banyu:
100 ± 5ml
Duwe penet dawa:
200 ± 0.5mm
Bobot penet:
10 ± 0.5kg
Bobot:
30kg
Ukuran:
430 x 320x320mm
tester panyerepan banyu:
tes serep banyu kertas, panguji Cobb

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita