Pabrik perabotan China nggambar slide daya tahan tester kanggo mejo kantor Pabrik lan Pabrik | TST

Penggayutan slide nggambar tilas tester kanggo mejo kantor

Keterangan Singkat:

It is used for testing the ability of drawer slideway durability fatigue. (The instrument must be placed in a level and stable platform to install the positioning of the machine to maintain a smooth.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan Product

 

TST-C1039 Fingerings  drawer slide slide tester kekiatan kanggo mejo kantor 

 

1-Panganggone

Iki digunakake kanggo nguji kemampuan kekuwatan lenga slideway lemu. (Piranti kasebut kudu diselehake ing platform lan level stabil kanggo nginstal posisi mesin supaya bisa lancar.

 

2-Miturut standar:

 

Panguji iki adhedhasar produksi standar QB / T2454-2013, DIN68858

 

3-Prinsip:

 

Tes kekiatan: momotan bakal dilebokake ing laci, laci kanggo bola-bali narik lan nutup tumindak kasebut, sawise sawetara siklus, priksa slideway apa bisa nyukupi panggunaan.

 

4-Instrumen

1, konfigurasi model laci standar bisa ditrapake ing macem-macem dalan slideway

 

2, Slideway mounting plate bisa luwes, ditrapake kanggo model slideway sing beda karo pelanggan

 

3, Kontrol servo strok test, drive drive, akurasi nganti 0.1mm.

 

4, kesalahane tes mutlak: 0,1s.

 

Bahan lan aksesoris 5:

 

1, Awak: nggunakake struktur kerangka modular.

 

2, Rak: panggunaan profil aloi aluminium kanthi kekuatan dhuwur, oksidasi permukaan. Wilayah cross-sectional 80 × 80mm, ketebalan tembok 10mm.

 

3, Meneng: ngawut-awut ngawut-awut.

 

4, Motor: motor servo.

 

6. alat bantu:

 

 

Pamimpin baja (opsional): 120cm

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 

Sertifikasi

 

Kemasan & Pengiriman

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819

skype: claire.tst

situs web: www.tstchina.cn






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita