Tester / Kompresi Mesin Kothak China / Pabrik Mesin BCT | TST

Tester / Mesin Bèi Kompresi

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Nomer Model:
TSF-Z001A Box komprèsi Tester machine
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Mesin Tes Kompresi, Mesin Tester Kompresi
Tes:
Tes BCT

 

 

Katrangan Product

 

Tes Compression Testing Machien

 

1. Panganggone

Mesin iki digunakake kanggo simulasi kahanan mawa kapasitas nalika transportasi karton, kayata tumpukan, transportasi. Lan entuk apa karton bisa nglindhungi produk batin kanthi tes komprèsi.

 

2. Teori

Mesin iki niru tumpukan praktis lan transportasi karton lan nindakake tes komprèsi kanthi ngangkut platen munggah lan ngisor menyang karton, nganti papan kasebut, utawa mriksa karton apa kerusakan utawa ora, lan kekuwatan kompresi cocog karo syarat utawa ora, lan nawakake statis kanggo promosi materi paket utawa panggunaan praktis.

Mesin iki nggunakake prabawa Load Cell, nuduhake nilai resistensi ing layar sawise analisis komputer.

 

3. Parameter Teknik                                                                           

Kapasitas

2 Ton / 5 Ton

Unit (bisa diowahi):

KG, N, BA

Ruang uji coba

1200 * 1200 * 1000mm

Kacepetan komprèsi

10 ± 3mm / min

Tes puncak

fungsi printing

Ketepatan peksa

unggul ± 0,5%

Kekuwatan kerja

AC220 ± 10% / 800w

Piranti tampilan

Tampilan LED

Bobot papan utama

1500kg

Nyekeli fungsi tekanan

kanthi otomatis

Standar

ISO2872, ISO2874, GB4857.4

 

4. Standard: ISO2872<Package–Completion,full packing case during transportation—Compression testing>,ISO2874<Package–Completion,full packing case –The stacking testing by compression machine>and GB4857.4<The basic testing of packing case  Compression testing method>.

 

5. Konfigurasi : Lengkap karo program alus sing bisa nuduhake kurva sajrone prosedur tes lan bisa nyithak. 

Iki digunakake kanggo ngukur kekuwatan tekanan saka karton, kontaner, lan liya-liyane kanggo mriksa tekanan-resistansi lan daya tahan bahan pembungkus nalika transportasi utawa nindakake. Iki dilengkapi 4 Loos Cells sing tepat kanggo dideteksi. Asil tes ditampilake komputer.
Fitur:
1. Nganggo platform windows, lan kabeh setelan parameter bisa diproses ing kothak dialog, lan gampang ditindakake;
2. Nggunakake operasi layar siji; ora perlu ngalih layar;
3. Kanthi telung basa ing basa Cina sing Sederhana, Cina tradisional lan Inggris, antarmuka piranti lunak bisa gampang diganti;
4. Pola laporan tes bisa ditunjuk dhewe; data tes bisa ditampilake langsung ing layar utama;
5. Milih mode penerjemah, bandhingan sekaligus kanggo nggawe perbandingan data kurva;
6. Kanthi macem-macem unit pangukuran, Ukuran Ing Imperial & Metric bisa digunakake;
7. Kanthi fungsi bali & otomatis koreksi;
8. Kanthi fungsi pembesaran otomatis, supaya bisa nggayuh ukuran grafis sing paling cocog;
9. Kanthi metode Tes sing ditetepake pangguna; kanthi fungsi analisis data eksperimen;
10. Bisa nindakake tes komprèsi, mlengkung, nyekeli tekanan & lemes.
11. Kanthi presisi lan akurasi sing dhuwur lan rega sing berpatutan, bisa nguji kanthi cepet banjur mungkasi kanthi otomatis.

Informasi Perusahaan

   Merek, perusahaan, produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

 

 

Sertifikasi

 

Kemasan & Pengiriman

 

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

 

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

 

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

 

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

 

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

 

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

 

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

 

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

 

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

 

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

 

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-13799540670

skype: nina2444264356

                              Bali menyang Halaman Web Kita →


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita