Rintangan China nyuda bahan sing dicithak dening Penguji lan Pabrik kertas Sutherland-kertas | TST

Rintangan abrasi saka bahan cetak saka Sutherland-kertas penguji

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Fujian, China
Jeneng merek:
Alat TST
Nomer Model:
TF007
Daya:
Elektronik
Dianggo:
Tes abrasion kertas
Standar:
GB / T7706, ASTMD5264, TAPPI, JISK5701
Bebanasan:
20 ± 0.2N
Sapindhah:
60mm
Ukuran spesimen:
60mm * 220mm
Tampilan:
LCD
Wilayah gesekan:
50mm * 155mm
Kecepatan tes:
21/43/85/106 r / min
penguji samubarang kertas:
panguji kertas
Katrangan Product

ngiklanake

TSF024 Rintangan abrasi saka bahan dicithak dening penguji rubah kertas-Sutherland 

 

 

1.Aplikasi

 

Tes kanggo tes tahan abrasion saka lapisan tinta percetakan, lapisan fotosensitif versi PS lan produk sing ana gandhengane

lapisan permukaan, Analisis efektif resistansi kurang saka lapisan lan lapisan tinta mati saka percetakan, tekanan rendah sithik

Versi PS, atose lapisan produk liyane.

 

Motor variabelpeed precison dhuwur, mekanisme cam timbal balik Mastery, drive

potongan gesekan standar standar kanggo nindakake gerakan timbal balik terus kanggo entuk tes abrasi.

 

Kontrol mikrokomputer, tampilan dinamis LCD, panel operasi in membran

 

Paramèter tes input utama kanthi fungsi memori mati

 

2. Cara Stadard

 

GB / T7706, ASTM D5264, TAPPI, JIS K5701

Informasi Perusahaan

 merek, Perusahaan, Produk kabeh duwe jeneng umum ing TST.

Piranti TST (china) Co, Ltd diadegaké ing Maret 2006, kanthi kerjasama instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo ngembangake produksi alat pengujian fisik, pusat R&D dumunung ing Rheinland-Pfalz. Kabeh produk sing diimpor saka Jerman dadi produksi china sajrone rong taun, lan nggawa teknologi, proses, kualitas lan teshnology ing pabrik China sing sukses.

ANSI / BIFMAX5.1 Tes sikil sikil sikil dhingklik kanthi tes dhasar kursi kursi-kursi statis

Sertifikasi

Kemasan & Pengiriman

ANSI / BIFMAX5.1 Tes sikil sikil sikil dhingklik kanthi tes dhasar kursi kursi-kursi statisANSI / BIFMAX5.1 Tes sikil sikil sikil dhingklik kanthi tes dhasar kursi kursi-kursi statis

Layanan Kita

Napa Milih kita? Keuntungan kita. 

   Pabrik Wiwit taun 2006    -         Gaya Apik      

   Macem-macem Desain        -      Cepak kasedhiya ODM 

 MOQ Siji Set       -       Luwih saka 8 Taun Uselife   

1). Wiwit 2006, Y pengalaman kuping '  saka   Industri. Kerjasama karo ahli instrumen tes ndhuwur ing dunya PFI ing Jerman kanggo melu ngembangake produksi instrumen tes fisik.

2) .Variety saka Desain lan Model, Nyedhiyani Desain Migunani & Asli Fleksibel, kanthi luwih saka 100 desain lan model sing beda.  

3) Produsen .Orainal karo rega pabrik langsung, Kompetitif & Paling Apik.     

4) .Pengaturan standar kanggo kontrol kualitas, Kanthi jaminan kualitas setaun.  

5) .Small order bisa ditampa: 1 set kanggo paling jinis.

6) .Sesep pambayaran: L / C, T / T, Western Union kasedhiya.  

7) .Prompt Pengiriman & biaya pengiriman paling murah.

8) .OEM, ODM kasedhiya, desain Pelanggan disambut kanthi ramah. 

9) .Wenehi reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Pembekal jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.    

10) .Excellent Service, Proses ekspor lan ngimpor licin mbantu ngirit pajak impor.  

Hubungi kita: 

nomer telpon: 86-15905910819

skype: claire.tst

situs web: www.tstchina.cn, www.tstfj.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita