Babagan awake dhewe

TST Instrumen (Fujian) Co, Ltd

netepake ing Maret, 2006, sing dadi perusahaan internasional

profesional ing pabrik mesin lan peralatan otomatisasi.

Kanthi teknologi desain lan pangembangan modern lan peralatan produksi maju, kita aktif nindakake produksi lan pangembangan macem-macem  peralatan uji coba lan piranti otomatis otomatis sing ora standar.

Wiwit diwiwiti, perusahaan wis netepi dalan sing nggabungake produksi, pendhidhikan lan riset, lan kanthi ilmu teoritis lan kekuatan riset ilmiah sing kuat ing pirang-pirang institusi riset industri ing negara kasebut, kanthi basis pencernaan lan nyerep teknologi produksi maju internasional, inovasi sing wani, pembaharuan sing ditemtokake, Usaha nggawe lan ngembangake produk anyar kanthi karakteristik China. Wis digawe kontribusi kanggo ningkatake kualitas riset ilmiah lan produk ing China.

" Alus ing penampilan, Profesional ing internitas"  minangka prinsipal sing kita darmabakti, Gaya desain Lanjut, teknologi manufaktur sing apik lan sistem layanan sing sampurna wis menehi produk tingkat pertama lan layanan berkualitas kanggo institusi riset Ilmiah, universitas lan perguruan tinggi, perusahaan lan lembaga pengawasan kualitas.

Rampung saben produk yaiku sentuhan teknologi mekanik sing anget. Sintingan dhuwur saben katrampilan minangka gegayuhan karo pikiran kreatif. Sidang sukses saben materi teknologi tinggi minangka upaya supaya bisa inovatif lan wani ngluwihi. Ngintegrasi panerbangan Jerman lan ngetrapake teknologi berteknologi tinggi, khusus kanggo nggawe produk TST.

Ngatur titik penjualan lan pusat layanan teknis ing Hong Kong, Shanghai, Guangdong, Fujian, Chongqing, Beijing lan Changsha. Nyedhiyani solusi laboratorium sing luwih lengkap, kalebu desain laboratorium, dekorasi, pilihan instrumen, instalasi, pelatihan, pangopènan, kalibrasi, pangujian perbandingan, sistem manajemen, sertifikasi lan layanan teknis sing mandheg.

Nalika kesalahan peralatan, tim teknis kita bakal ngusulake asp solusi, lan cepet-cepet menyang pemandangan kanthi kacepetan paling cepet kanggo njamin operasi normal peralatan kasebut. Adhedhasar tim penjualan lan sistem filing proses sing sampurna lan manajemen pangopènan kontrol, instrumen TST nyedhiyakake pangguna

kanthi layanan jual pas wektune, wicaksana lan sampurna miturut prinsip ora duwe keuntungan.

INGEGRITI ING MACHINE

Kurang luwih akeh, ora masalah apa -apa bener

Kabeh bisa diringkesake ing set sing cocog karo manajemen strategi perusahaan wétan China

filsafat saka hukum alam

Kita bakal sukses sawise modus manajemen strategis manajemen moderat moderat.

Ndhukung multi-standar, produk perusahaan kasebut duwe standar umum internasional (ISO,

AATCC, ASTM, DIN, EN, GB, BS, JIS, ANSI, UL, TAPPI, IEC, VDE). Saka titik pelanggan

 ndeleng, kita bisa nyesuaikan instrumen kasebut miturut kebutuhan saka pelanggan, saka bagean cilik nganti akeh

tampilan lan standar, sing bisa disesuaikan kanggo pelanggan.

Ing basis konten teknis sing dhuwur, perusahaan digestsand nyerep teknologi produksi maju internasional, kanthi gaganti kanthi anyar, pembaharuan lan nyoba nggawe, lan ngetrapake konsep internasional sing paling canggih ing produksi nyata kanggo ngasilake produk anyar kanthi karakteristik China. TST janji manawa instrumen kasebut akurat, bisa dipercaya lan aman. Kita ngembangake lan ngasilake saben instrumen tes kanthi sikap akademik sing ketat, lan usaha kanggo nindakake sing paling apik.

KONKENTRUKTAN ING DEVOTION

Kualitas dudu asil, yaiku proses terus-terusan

TST nduwe sistem kontrol kualitas produk sing ketat -apa

Spesifikasi komprehensif spesifikasi operasi operasi rampung

nggunakake proses teknologi canggih Jerman, saben kumpulan produk, kanthi teliti, terus nambah

Tuangake gaweyan satus persen

kanggo sikap sampeyan sing ketat, garansi produk kelas pertama sing apik kanggo produk rampung

PROJEK ENTERPRISE

Kualitas sing apik banget mbutuhake peralatan kelas pertama minangka jaminan, introduksi TST teknologi Jerman,

inovasi riset lan pangembangan,

Bangga kanthi sendi,

Kanthi perspektif sing surem adhedhasar ing China, deleng ing jagad iki.

Usaha nambah kualitas staf, ngiyatake spesifikasi operasi,

Supaya njamin kualitas produk