China Topeng Filter Partikel Filter Efisiensi Pabrik lan Pabrik | TST

Pengecap Efisiensi Filter Partikel

Keterangan Singkat:

cocog kanggo nguji efisiensi bahan 45% -99.9% bahan panyaring. Bahan saringan diuji miturut standar internasional. Struktur desain saka bangku tes kabeh kompak lan entheng, miturut EN149, EN14683, ISO29463


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Dianggo:

 

Bench uji kinerja filtrasi PM cocog kanggo nguji efisiensi bahan filter bahan kelas 45% -99.9%. Bahan saringan diuji miturut standar internasional. Struktur desain saka bangku uji coba kabeh kompak lan entheng, lan sajrone proses tesis kasebut, mung kudu nyedhiyakake tenaga lan hawa udara sing cocog sing cocog (ora ana banyu, ora ana minyak), sing cocog kanggo digunakake ing laboratorium, pabrik lan liyane wusana.

 

Ing tes kertas filter, metode cacah partikel digunakake kanggo ngukur efisiensi pangétung. Disaranake nggunakake monodisperse aerosol ing tes kasebut. Pangukuran penurunan tekanan kudu ditindakake kanthi tingkat filtrasi sing ditemtokake.

Ndandani kertas filter ing peralatan, lan volume hawa uji cocog karo kacepetan filter sing dibutuhake. Aerosol sing diasilake dening generator aerosol diselarasake, banjur netralisasi kanthi neutralisasi (PSL), lan banjur dicampur kanthi udhara tes sing disaring, lan banjur mlebu ing wilayah tes kanggo nembus materi saringan.

 

Kajaba iku, resistensi materi panyaring sajrone tes kudu diukur lan tingkat aliran nyetel kanthi manual.

 

Standar:

 

GB 19082-2009 Keperluan teknis kanggo sandhangan pelindung medis

lGB 19083-2010 Keperluan teknis perlindungan topeng medis

Spesifikasi teknis topeng pelindung lGB / T 32610-2016 saben dina

lGB 2626-2006 Peralatan proteksi pernafasan-saringan respirator anti-partikel

Topeng medis sing bisa dipateni

Topeng bedhah perubatan YY 0469-2011

Filter Filter Filter-Filter lan media Filter ISO-29463 kanggo mbusak partikel saka udhara

 

Komponen

 

1. generator generator (pilih siji)

Pilihan Siji:

Digunakake utamane kanggo eksperimen sing mbutuhake aerosol konsentrasi tinggi. Gunakake partikel standar 0.3um PSL. Ukuran partikel utama sing dikirimake yaiku ≥0.3um, luwih saka 70% saka total. Nyedhiyakake partikel uji ing ndhuwur bahan filter

 

Pilihan II:

l Jumlah muncung Laskin: 2 × 6 = 12 (nyebarake loro silinder atomizing)

l Bahan aerosol: PSL, DEHS utawa PAO

Distribusi ukuran partikel lAerosol: ≤1μm

l Konsentrasi Aerosol: 0 ~ 1 * 1012P / L

Tekanan lSpray: 0 ~ 60kpa luwes

l Ukuran: dawane 350X jembaré 180X dhuwur 320 (mm)

l Bobot: 10kg

 

. Partikel Counter

Digunakake utamane kanggo ngawasi konsentrasi partikel sisih hulu lan hilir bahan filter sing diukur supaya efisiensi bahan filter sing diukur.

3. Sensor tekanan beda

Utamane digunakake kanggo nguji prabédan tekanan (utawa resistansi) bahan filter sing diuji miturut tingkat aliran uji tartamtu.

4. Campuran baja tahan karat

Digunakake utamane kanggo komprèsi lan sealing bahan filter sing diuji.

5. pompa udara sing diimpor

Digunakake utamane kanggo alur test liwat materi filter, aliran kasebut stabil, ijo lan hemat energi, lan swara getar sithik.

6. Kontrol listrik lan piranti lunak

Kontrol sirkuit peralatan lan operasi, pitungan piranti lunak lan pangolahan data, penghakiman stabilitas konsentrasi hulu, kontrol operasi, setelan parameter.

 

Katrangan fungsi

A. Tes efisiensi filtrasi lan resistensi aliran hawa:

1. Kabeh peralatan tes nggunakake sistem tekanan negatif.

2. Udara lan aerosol mlebu ruangan uji coba, mili topeng miturut standar,

3. Rong kontra partikel digunakake kanggo ndeteksi konsentrasi hulu lan hilir kanggo ngetung efisiensi filtrasi. Bentenane tekanan antarane hulu lan hilir saka stopkontak sing dideteksi dening tolok bedane tekanan.

4. Kanggo nggayuh aliran dirating liwat pompa sedot.

5. Nggawe zat aerosol standar dening generator aerosol.

6. Operasi peralatan lan pitungan efisiensi lan resistansi diwilang liwat PLC lan layar tampilan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita